God Jul

Och så var det dopparedagen. Vet att William, Niklas och Fröborg haft en nervös natt då dem alla velat vara med när tomten kommer ner i skorstenen. Typiskt nog så somnade dem allihopa precis innan. Men nöjda var dem ändå när dem vakna då strumporna var fulla.

Hoppas även att Kalle får den julklappen han önskade. Han vill ha ett par värmebyxor, helst svarta, som täcker hela benen som han kan ha på matcherna. Enligt han själv så höjer det prestationsnivån med 20-25%.

Micke vet jag hade önskat sig en ny plattång då hans nuvarande börjar bli sliten. "Använder jag min plattång 13-14 ggr i veckan så slits den ganska snabbt" sa han i veckan.

Emanuels och Måns önskan var en vattenflaska till att ha på träningen. "Det är allt vi kräver för att spela lite handboll. En flaska att ha vatten i."

För egen del så önskar jag mig en bloggkollega. Tror det hade varit kul att ha.

Peter Roth önskade sig presentkort. Gärna rikskuponger så han kunde köpa vad han vill. Just nu är han ganska nöjd med livet. Han har ett par extraknäck på julafton. Hela grannskapet har bokat honom. Är inte förvånad om han lyckas sälja några jullotter när han springer mellan husen.




Hoppas alla får vad dem önskar och att slutet på 2011 blir riktigt gott!


// Capitano

Glömde en sak...

Glömde skriva en sak. Patrik "Putte" Lindström satt med i bilen upp till Stockholm och Globen i fredags. Det blev såklart lite handbollssnack och killen som vart knäskadad i 1,5 säsong har ju såklart suget av att komma tillbaka och få vara med och lira igen.

Min humor är ju som den är. I vilket fall så skrattade jag både högt och länge i bilen efter att Putte sagt: "Nu får ni fan hålla i det här så jag kan vara med och ta att i tvåan."

Okey Putte, Vi ska göra vårt bästa. Tror dock inte vi har samma "morot" riktigt.



// Capitano

Stundar vår...

Oj så längesedan det var jag skrev nu. Det har varit en hektisk tid utanför handbollsplanen och bloggen har hamnat i kläm. Nu har vi iallafall kommit så långt som till Jul-uppehåll i handbollen. Iallafall från matcher. Träningen kommer fortsätta och redan igår visade Jensa att det lär bli mindre boll och mer fys. Efter fotbollen blev det stafetter där laget visade prov på ärlighet och bra förlorare allihopa. (eller inte) Alla tyckte alla fuskade och konstigt nog vann alla lag stafetten.

Vad har då hänt sedan sist. Handbollsmässigt tog vi en fin seger i helgen. Det blev en sorts revansch mot Eksjö efter förra årets tråkiga och viktiga förlust. I år möttes vi av en hall med fullbredd för första gången och ett ganska så namnkunnigt Eksjö. I laget har dem i år tidigare elitspelaren som vi stötte på en hel del med Hästö när det begav sig. Irsta/Västerås V9 Martin Sander som var med när dem tog sig till playoff 2 till elitserien efter bla seger mot Hästö var på banan.
Dock så hjälpte inte detta. Vi punkterade matchen efter ca 15 min då vi hade ledningen med 10-2. Efter detta bevakar vi ledningen hela matchen och det slutar med en seger på 12-13 bollar (har jag för mig)

Utanför handbollsplanen har det för egen del handlat en hel del om Idol. Har följt min lillebrors fantastiska resa genom Idol-säsongen.
En familj som hatar att förlora som vi är var vi lite besvikna efter finalförlusten men detta övergick snabbt i en glädje igen då vi insåg att detta kanske var det bästa som kunde hända. Stort grattis till Robin. Kommer bli lika kul att följa din karriär nu efter Idol.
Jag har även förekommit i tidningen på sistone. Till Micke Sanslös stora glädje lyckades BLT med konststycket att kalla mig för "handbollsstjärnan". Vill bara tydliggöra att detta var inget jag önskade. Tom frun här hemma tyckte det var lite smått pinsamt, då kan ni ju tänka er hur jag kände. Men får bjuda på det. Inte ofta man får göra Micke glad.

Vi går som sagt in i ett uppehåll nu. Vi gör det dessutom som serieledare. Det har sammanfattningsvis varit en bra höst med endast en riktig plump i protokollet. Hök borta var en klassisk skitmatch och det positiva med det är ju att vi lärt oss en del av det samt att vi gjort vår "säsongens skitmatch".
Vårsäsongen ser den väldigt spännande ut med en hel del svåra matcher. Framförallt är det en hel del luriga bortamatcher mot tex Bankeryd, Tollarp, Nissan samt Bromölla som jag fortfarande tror kommer bli seriens klättrare under våren. Serien har dessutom visat att man har inte utrymme för att lata sig på matcherna. I princip alla lag kan slå alla och därför kan vi heller inte lata oss under Jul. Det är nu vi ska sätta ribban för hur serien ska sluta. Tränar, sliter och svettas vi hårt nu så kan vi ta detta hela vägen.



//Capitano

RSS 2.0