Finns alltid godbitar...

Nu är premiären avklarad och även om inte motståndet var vad vi hade väntat oss så ska ju ändå matchen vinnas och även vinnas på rätt sätt. Är man ett så mycket bättre lag som vi var så ska man inte bara vinna utan även pulvrisera motståndet.
Tycker faktiskt att vi gjorde det. Dem kom ingenstans bakåt och det var mest skitbollar som kom igenom. I princip alla i motståndarlaget var 2-3 huvuden mindre än våra bjässar och dem sköt i tid och otid. För egen del som målvakt så kan jag säga att vissa skott bara dök upp lite då och då utan att jag ens sett en armrörelse.
Vi håller väll fokus i ca 3/4-delar av matchen innan perioderna av mål-kåthet där vi börjar göra som dem och skjuta i tid och otid. Men i det stora hela ska vi vara nöjda över ett bra utfört arbete. Målskillnad är ju aldrig fel det heller att ta med sig. Man ska ju inte heller vänta sig att Nissan kommer spela denna serien med detta laget hela året då dem har en bra ungdomsverksamhet som enl rykten inte kunde få med sig dem spelare dem ville till den här matchen av olika anledningar.

Idag kommer lite andra resultat att trilla in. Är lite nyfiken på Mönsterås - Bromölla. Mönsterås i Mönsterås är tufft och dem avslutade serien starkt förra året. Vilka är kvar där?
Lika så bromölla som värvat friskt. Vad har dem fått ihop för gäng? Hur bra är dem?
Är såklart lika nyfiken på alla andra matcherna med. Äntligen är det ju igång. Äntligen kan man börja sitta och analysera tabell och matcher igen. Är ju väldigt många nya lag och bekantskaper. Hur bra är dem?
Tycker det är kul att sitta och kolla och analysera även om det viktigaste vet jag redan. Dvs hur bra vi är. Spelar vi bara på våran nivå som vi kan spela så är vi otroligt svårslagna. Skulle sen något lag slå oss när vi spelar på topp så ska jag vara den första att ta av mig hatten.

Matchen igår bjöd ändå på några höjdpunkter trots spänningen som aldrig infann sig.
Två som sticker ut är Dahlbergs omvända stegisättning och avslut med fel hand där han nästintill flippar/lobbar in bollen. Ska tilläggas att Dalis är M6:a.

Den andra höjdpunkten är när Armin stack på konting och till allas förvåning var först upp. Niklas drar iväg ett relativt löst utkast som inte ska sticka ifrån Armin. Armin hinner lagom ifatt när han är nere på H6. Studsar bollen, tar ett djupt andetag, hoppar in från H6 och smäcker in den i krysset.

Även Jensa gjorde debut som tränare i seriesammanhang. Med uttryck som: "Bara cykla nu Seve" och en inlevelse som bara kan mätas med Lasse Hällkvists så ska han vara nöjd med sin debut. Som han själv skrev på Facebook: "Obesegrad"

Passar även på att tacka den publik som kom in till hallen denna Lördag för att titta på oss. Hoppas ni kommer tillbaka och stöttar oss i de lite mer rafflande matcherna som kommer.
Kan tilläggas att en del mer eller mindre oväntade handbollsprofiler satt på läktaren denna dag. Eller vad sägs om föredetta hästöprofilerna Henrik Reiz och Christoffer-Hamed Khazrai som kom för att följa Flottans premiär.
Kommer bli ett spännande år. Spelprogram finner ni på våran hemsida eller i menyn till höger. Ta en titt och markera i almenackan.

Idag drar även serien igång för Flottan U. Kom in till hallen och se Flottans glada pojkar även spela div 4 handboll. Ryktet säger att undertecknad ska vara ombytt, dock utan mjukisbrallor och susp. Det kan alltså gå hursomhelst. 1500 kör vi!


// Capitano

Seriepremiär

Dagen med stort P är här.
Serien drar äntligen igång för våran del. Serien tjuvstartade igår för 2 lag men det är idag det verkligen gäller.
Vi möter ett lag som vi inte har en aning om någonting mer än: HP Nissan ser ut att vara Halmstad HP IF:s andralag och kan ju såklart därför komma med vadsomhelst. A-laget spelar i tvåan och dem tycks ha duktiga juniorer som gick övertygande direkt till steg 3 i SM. Så det är säkert inget raggargäng som åker till Karlskrona denna Lördag. I övrigt så är det nya bekantskaper som kommer hit.
Oavsett vad som står på andra sidan planen så har vi ett riktigt bra lag och övertygande spelare på alla possitionerna. Det har vi visat i träningsmatcherna som varit i princip endast mot div 2-lag och idel segrar utan två. Serien ser ut att vara tuffare än någonsin med flera satsande lag som tröttnat på div 3. Därför kan man inte i någon match gå ut och tro att man är världsmästare för att vi slagit ett par div 2 lag. Alla matcher är nya matcher och nya förutsättningar. Det är bra inställning, hårt arbete och moral mot sina kamrater som gäller om man ska ta hem poängen.
Att prata om inställning i en premiärmatch borde man inte behöver göra. Det är ju just denna matchen man längtat efter varje gång man haft de där löparskorna på sig eller alla gånger man hoppat över dem dära häckarna.


Förra året gav jag mig på att försöka tippa serien. Känns i princip omöjligt i år då det är lite som att spela Bingo. Finns många bra div 3 lag. Många svåra bortamatcher och som vanligt, många matcher som ska spelas. Jag bangar helt enkelt att ge mig in på detta i år. Mest bara för att det känns meningslöst. Istället får vi försöka se alla matcher som seriefinaler och ge allt för att vinna just DEN matchen.



Vi syns i hallen kl 1400 för premiären av Flottans glada grabbars säsong 2011/12


//Capitano

Nattsurr...

Skyller mitt inte så aktiva bloggande på att allt just nu är förbannat bra inom laget. Formkurvan pekar stadigt uppåt och så här två dagar efter en hyfsat meriterad och imponerande seger mot Alstermo "B" kan man inte vara annat än nöjd. Vi visar en oerhörd mognad i spelet. Mer tålamod, kraftigare satsningar och det bästa vi spelat bakåt i 60 minuter så länge jag spelat i Flottan.

Jag lär inte vara så mycket mer aktiv den närmaste veckan då jag med familj åker på en kombinerad bröllopsresa/ semester. Lite otajmat handbollsmässigt men väldigt tajmat för allt annat. Jag åker till Turkiet. Samma land som bla Armin kom hem ifrån i dagarna. Han har tjatat att jag ska äta "dyner kebab" och att det är "sjukt jävla gott."
Jag förstår inte Armin? Var inte du på träningsläger? Skulle inte bara du äta sallad och dricka vatten?

Jag lämar iallafall över bloggansvaret till Pelle. Om han nu inte har glömt lösenordet. (!?)

Spelarpresentationerna rullar på. Väntar fortfarande på att alla ska skicka in sina svar. Hör och häpna så var faktiskt Adam Eriksson bland de första att lämna in vilket kan ha varit första gången han gjorde något i tid. Jag är väldigt imponerad över detta. Nästan lika impad som jag var över besöksantalet på bloggen när ryktet spreds att man kunde lära känna Micke Sandström lite mer. Inte omöjligt att det kommer en djupdykning i denna herrens liv under säsongen. Kommer iallafall försöka få en exklusiv med denna man. Jagade hans agent i veckan om detta men han babblade något om ett sponsoravtal med "Wella hårschampo" han skulle iväg på uppdrag med.


Tackar nu för mig, dricker upp mitt sista natt-kaffe och återgår till jobbet.
Kör på nu boys så vi står redo i prämiären. Jag lovar och svär att jag ska kombinera min semester med ett par träningspass.


Capitano

Christoffer Sevestedt

Namn: Christoffer Sevestedt

Ålder
: 28 år

kallas
: Seve

uppväxt
: Hässlegården

Relationsstatus
: Gift

Position
: V9, M9

Moderklubb
: Hästö IF

Klubbar du spelat med
: Hästö IF, IFK Skövde HK

Roligaste Handbollsminne
: Semifinalvinst SM-slutspel -10

Tråkigaste Handbollsminne
: SM-finalförlust -10

Bästa spelare du mött
: Gregor Tkatzuk, Magdeburg

Bästa med att spela med Flottan
: Glädjen

Ambition med Handbollen
: Utveckla mig som ledare och föra vidare mina handbollskunskaper

Hittar helst på en Lördagskväll
: Tar ett glas vin och äter en mustig biff med familjen

Dricker
: Allt

Favoritmat
: Raggmurkar

Favoritprogram
på tv: 2 1/2 män

Favoritfilm
: Nyckeln till frihet

Musiksmak
: Allätare

största merit med idrotten
: Avgjorde SM-semi mot Sävehof

Största merit i livet
: Skapandet av min familj

idol
: Farmor och farfar


Några snabba:

Anfall eller försvar? Anfall

flippa eller skott i krysset? Skott i krysset

blekingedomare eller smålandsdomare? Smålandsdomare

Messi eller Ronaldo? Messi

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö? HIF

Kim Andersson eller Oscar Carlén? Oscar Carlén

Östersjöhallen eller idrottshallen? Idrottshallen

Burker King, McDonalds eller Max? MCD givet

Andreas Sunesson

Namn: Andreas Sunesson

Ålder
: 29

kallas
: Sune

uppväxt
: Spandelstorp

Relationsstatus
: -

Position
: M9

Moderklubb
: Hästö IF

Klubbar du spelat med
: Hästö IF och Flottans IF

Roligaste Handbollsminne
: Adam Erikssons ”hämndstraff” mot Bilagan förra säsongen, Tintins uppvärmingsskott i Vedebyhallen (ingen billig faktura han fick hem i brevlådan) och Kalle Johanssons strypgrepp i derbyt mot IFK.

Tråkigaste Handbollsminne
: Alla korsbands- och meniskskador.

Bästa spelare du mött
: Pierre Thorsson

Bästa med att spela med Flottan
: Att jag får vara en del av en trevlig och seriös spelartrupp som dessutom
sköts av bra ledare. Övrig organisation runt laget är inte att förglömma.

Ambition med Handbollen
: Att ge allt för att Flottans IF ska spela i div 2 nästa säsong.

Hittar helst på en Lördagskväll
: Umgås med goda vänner

Dricker
: Vatten, mjölk och öl

Favoritmat
: Söndagspizza och vitlöksbröd på Sorrento tillsammans med Micke Sandström

Favoritprogram på tv
: Big Brother

Favoritfilm
: Ace Ventura

Musiksmak
: Metallica, In Flames, Slayer.

största merit med idrotten
: När jag slog Jonas Mazetti med 11-0 i pingis

Största merit i livet
: När jag gav James Hetfield en high five

idol
: Thåström


Några snabba:

Anfall eller försvar? Anfall

flippa eller skott i krysset? Skott i krysset

blekingedomare eller smålandsdomare? Blekingedomare (gärna prinsen)

Messi eller Ronaldo? Messi

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö? Hästö

Kim Andersson eller Oscar Carlén? Oscar Carlén

Östersjöhallen eller idrottshallen? Idrottshallen

Burker King, McDonalds eller Max? Burger King

William Jahnsson


Namn: William Jahnsson

Ålder
: 18 (När du lägger upp det:))

kallas
:´´W´´illiam och William

uppväxt
: Verkö

Relationsstatus
: Upptagen

Position
: M9/V6

Moderklubb
: Flottan

Klubbar du spelat med
: Flottan, Hästö IF

Roligaste Handbollsminne
: alla handbollsläger och handbollscuper

Tråkigaste Handbollsminne
: SM steg 3 med hästö a-pojkar

Bästa spelare du mött
: Daniel Steen

Bästa med att spela med Flottan
: roligt som fan och nya goa vänner

Ambition med Handbollen
: Föra flottan uppåt

Hittar helst på en Lördagskväll
: Ja vad tror du?

Dricker
: Ja

Favoritmat
: pannkakor med glass

Favoritprogram på tv
: Family guy

Favoritfilm
: Gladiator

Musiksmak
: Tobbes

största merit med idrotten
: hålla en hel seasong i division 2

Största merit i livet
: vara bättre än brossan på allt utom data

idol
: Pappa


Några snabba


Anfall eller försvar? Anfall

flippa eller skott i krysset? Flippa

blekingedomare eller smålandsdomare? småland

Messi eller Ronaldo? messi

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö?IFK

Kim Andersson eller Oscar Carlén? Carlén

Östersjöhallen eller idrottshallen? Idrottshallen

Burker King, McDonalds eller Max? Max

Robert Dahlberg

Namn: Robert Dahlberg

Ålder
: 22

kallas
: Robban

uppväxt
: Fäjö

Relationsstatus
: Flickvän

Position
: M6

Moderklubb
: Hästö IF

Klubbar du spelat med
: Hästö IF 96-09, Flottans IF 09-

Roligaste Handbollsminne
: Avancemanget till Steg 5 i JSM

Tråkigaste Handbollsminne
: Finns inget tråkigt med handboll! ;)

Bästa spelare du mött
: Kim Ekdahl Du Rietz

Bästa med att spela med Flottan
: Spelarna i laget

Ambition med Handbollen
: Komma högre än var jag är nu.

Hittar helst på en Lördagskväll
: Kolla film med trevligt sällskap.

Dricker
: Vatten

Favoritmat
: Pasta o köttfärssås

Favoritprogram på tv
: How I Met Your Mother

Favoritfilm
: Ace Ventura

Musiksmak
: Blandat men mest rock/hårdrock

största merit med idrotten
: Spelat JSM Steg 5

Största merit i livet
: Kunnat köpa egen bil :)

idol
: Morfar


Några snabba:

Anfall eller försvar? Försvar

flippa eller skott i krysset? Skott i krysset

blekingedomare eller smålandsdomare? Blekingedomare

Messi eller Ronaldo? Messi

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö? Hästö

Kim Andersson eller Oscar Carlén? Oscar Carlén

Östersjöhallen eller idrottshallen? Idrottshallen

Burker King, McDonalds eller Max? Max

Niklas Lindström

Namn: Niklas "Trött" Lindström

Ålder
: 17

kallas
: nicke

uppväxt
: lyckeby

Relationsstatus
: Singel

Position
: Målvakt

Moderklubb
: Kungliga Flottans IF

Klubbar du spelat med
: Kungliga Flottans IF

Roligaste Handbollsminne
: Norden Cup och Sverigecupen

Tråkigaste Handbollsminne
: Bröt tummen på uppvärmningen till en match

Bästa spelare du mött:
-

Bästa med att spela med Flottan
: Gott gäng!

Ambition med Handbollen
: Bli en av Sveriges bästa målvakter

Hittar helst på en Lördagskväll
: Fest eller umgås med vänner

Dricker
: Cola

Favoritmat
: Kött med klyftpotatis

Favoritprogram på tv
: "How i met your mother"

Favoritfilm
: Har ingen riktig favorit. Det finns för många bra.

Musiksmak
: Allt möjligt

största merit med idrotten
: Norden cup

Största merit i livet
: Vet inte vilken mina största meriter är!

idol
: Ingen


Några snabba
:

Anfall eller försvar? Försvar

flippa eller skott i krysset? Skott i krysset

blekingedomare eller smålandsdomare? Smålandsdomare

Messi eller Ronaldo? Messi

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö? Inget av dem

Kim Andersson eller Oscar Carlén? Oscar Carlén

Östersjöhallen eller idrottshallen? Östersjöhallen

Burker King, McDonalds eller Max? BK

Pär Johansson

Namn: Pär Johansson

Ålder
: 26

kallas
: Pelle

uppväxt
: Pau Jämjöslätt

Relationsstatus
: Sambo med Linn

Position
: M9.... V6 !?

Moderklubb
: HK Eklöven

Klubbar du spelat med
: HK Eklöven, Flottan

Roligaste Handbollsminne
: Mitt knorrflipp-mål över Flottans målvakt Jonas Mazetti då jag spelade i HK Eklöven

Tråkigaste Handbollsminne
: nedläggningen av HK Eklöven

Bästa spelare du mött
: Adam "Geniet" Ericsson

Bästa med att spela med Flottan
: Många goa gubbar

Ambition med Handbollen
: Ta upp Flottan till div 2

Hittar helst på en Lördagskväll
: Står på scenen på Statt med Micke Sandström

Dricker
: iskall öl

Favoritmat
: Thaifood

Favoritprogram på tv
: Entourage

Favoritfilm
: Se7en

Musiksmak
: Allätare..

största merit med idrotten
: Inget att rapportera

Största merit i livet
: att överleva, trots nära vänskap med Micke Sandström

idol
: Mamma Solveig


Några snabba:

Anfall eller försvar? Anfall

flippa eller skott i krysset? Flippa

blekingedomare eller smålandsdomare? Blekinge

Messi eller Ronaldo? Messi

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö? Hästö

Kim Andersson eller Oscar Carlén? Kimpa

Östersjöhallen eller idrottshallen? Idrottshallen
Burker King, McDonalds eller Max? MAX, sry Jonas

André Danielsson

Namn: André Danielsson

Ålder: 22

kallas:

uppväxt: I stan

Relationsstatus: Singel

Position: M6

Moderklubb: IFK Karlskrona

Klubbar du spelat med: IFK Karlskrona, Flottans IF, IK Cyrus

Roligaste Handbollsminne
: Att äntligen få Flottan ur division 4 efter att ha legat där i allt för många år.

Tråkigaste Handbollsminne
: Skadorna

Bästa spelare du mött: Inte en aning

Bästa med att spela med Flottan
: Laget

Ambition med Handbollen: En vinst i taget

Hittar helst på en Lördagskväll: Fest?

Dricker: Öl

Favoritmat: Husmanskost

Favoritprogram på tv: Scrubs

Favoritfilm: Finns så många, Gladiator kanske

Musiksmak: Det mesta

största merit med idrotten: Silver medaljen i SM från tiden man höll på med fäktning

Största merit i livet: har inte kommit dit ännu

idol: inga planer på att söka dit


Några snabba:


Anfall eller försvar? Försvar

flippa eller skott i krysset? Flippa. Alltid

blekingedomare eller smålandsdomare? Båda är lika illa?

Messi eller Ronaldo? Messi

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö? IFK

Kim Andersson eller Oscar Carlén? Kim Andersson

Östersjöhallen eller idrottshallen? Idrottshallen, vart ska all publik annars sitta i år?

Burker King, McDonalds eller Max? BK

Armin Arifagic

Namn:Armin Arifagic

Ålder
:28

kallas
:Affe Gurkan

uppväxt
:Banja Luka Bosnien i Hercegovina

Relationsstatus
: Singel

Position
: H9,

Moderklubb
: Eklöven HK

Klubbar du spelat med
: Eklöven HK , Hästö IF, Karlshamn HK , Flottans IF

Roligaste Handbollsminne
:Alla serier segrar man varit med om ,,

Tråkigaste Handbollsminne
: Alla misslyckade försök till å bli stjärna!

Bästa spelare du mött
:

Bästa med att spela med Flottan
: Järn gänget,gemenskapen magiskt.

Ambition med Handbollen
:Ha kul

Hittar helst på en Lördagskväll
: mysiga hemma kvällar ,med sallad lite kött och 2 glas vin..

Dricker
: Nästan allt ,,

Favoritmat
: Pizza är rätt gott !

Favoritprogram på tv
: Tv 4 sporten

Favoritfilm
: Gladiatorn

Musiksmak
: Blandat

största merit med idrotten:

Största merit i livet: Spräckt 100 gränsen på vågen, med god marginal.

idol:Zlatan Ibrahimovic


Några snabba


Anfall eller försvar? Anfall

flippa eller skott i krysset? Skott i krysset

blekingedomare eller smålandsdomare? Skit samma

Messi eller Ronaldo? Messi för ronaldo är som micke sandström för jävla fåfäng med sin plattång.

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö? Hästö

Kim Andersson eller Oscar Carlén? Micke Sandström

Östersjöhallen eller idrottshallen? ID

Burker King, McDonalds eller Max? Max

Adam Eriksson

Namn: Adam "Kungen" Ericsson

Ålder: 23

kallas: inte tillräcklig status för smeknamn

uppväxt
: Inte riktigt än...

Relationsstatus
: Flickvän

Position
: 9-meter

Moderklubb
: Flottans IF

Klubbar du spelat med
: Flottans IF, Hästö IF

Roligaste Handbollsminne
: Kramen med Jonas Mazetti inför bådas A-lagsdebut i kristianstad med Hästö!

Tråkigaste Handbollsminne: När Pierre Thorsson la mig och Markus sandström i facket: Hästös mest misslyckade spelare genom tiderna!

Bästa spelare du mött
: Olof Wikdahl

Bästa med att spela med Flottan
: Det är faktiskt riktigt roligt att spela handboll igen, en salig blandning av idioter kan bara sluta med avancemang till tvåan

Ambition med Handbollen: Flottan möter Hästö i division 1 om 3 år...

Hittar helst på en Lördagskväll
: Lite vin, lite räkor & Berry White!

Dricker: Kanske en whiskey...

Favoritmat: Stekt fläsk!

Favoritprogram på tv: Nyheterna

Favoritfilm: Åshöjdens BK

Musiksmak: Precis allt

största merit med idrotten
:

Största merit i livet
: Det kommer...

idol: Pierre Thorsson eller näää, Mathias "Bulten" Petersson

Några snabba:

Anfall eller försvar? ANFALL

flippa eller skott i krysset? SKOTT I KRYSSET

blekingedomare eller smålandsdomare? Inte Fredrik Dahlberg

Messi eller Ronaldo? RONALDO

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö? HÄSTÖ

Kim Andersson eller Oscar Carlén? CARLÉN

Östersjöhallen eller idrottshallen? ÖSTERSJÖHALLEN

Burker King, McDonalds eller Max? BURGER KING

Patrik Andersson



Namn:
Patrik Andersson

Ålder:
28

kallas:
-

uppväxt:
På Landet

Relationsstatus:
Sambo

Position:
Målvakt

Moderklubb:
IS Orion

Klubbar du spelat med:
IS Orion, Ersboda SK, Umeå IK, KFUM Lundagård och Flottan

Roligaste Handbollsminne:
Segern i div 2 med UIK

Tråkigaste Handbollsminne:
Att man har flyttat så mycket att handbollen kom i andra hand

Bästa spelare du mött:
Jon Isaksson och Ola Gustafsson

Bästa med att spela med Flottan:
Riktigt roligt med många goa gubbar

Ambition med Handbollen:
Hålla igång och ha roligt

Hittar helst på en Lördagskväll:
Umgås med vänner eller min sambo

Dricker:
Öl

Favoritmat:
Viltkött med klyftpotatis

Favoritprogram på tv:
Sport

Favoritfilm:
Den goda, den onda och den fule

Musiksmak:
All ätare

största merit med idrotten:
Inte mycket att skryta med

Största merit i livet:
Arbetat i Kina

idol:


Några snabba:

Anfall eller försvar? Försvar ( är inte med så mycket i anfallen)

flippa eller skott i krysset? skott i krysset

blekingedomare eller smålandsdomare? smålandsdomare

Messi eller Ronaldo? Ronaldo

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö? Kände inte till något av lagen för 5 år sedan

Kim Andersson eller Oscar Carlén? Kim Andersson

Östersjöhallen eller idrottshallen? Östersjöhallen

Burker King, McDonalds eller Max? Max (alla som svarar annat än Burger King kan räkna med spel i Div 4)




Jens Olander

Går vidare med lagets huvudtränare.

Namn: Jens Olander

Ålder: 39

kallas: Coach

uppväxt: Lyckeby

Relationsstatus: Ogift

Position: Blandat

Moderklubb: IFK Karlskrona

Klubbar du spelat med: IFK Karlskrona, Flottan, IFK Trelleborg, Karlshamn, Hästö, Alstermo IF.

Roligaste Handbollsminne: Elitserieavancemang med IFK, Division 1-avancemang med Hästö, Beachseger med Avengers, Hästö-Drott i elitseriekval samt Trim-SM 2011 ligger delad etta.

Tråkigaste Handbollsminne: Skadorna

Bästa spelare du mött
: Stefan Löfgren

Bästa med att spela med Flottan: Gänget

Ambition med Handbollen: Bli bättre

Hittar helst på en Lördagskväll
: Mat & dryck i goda vänners lag

Dricker: Champis

Favoritmat: Köttabit

Favoritprogram på tv: Liverpool-match

Favoritfilm: Life of Brian

Musiksmak: Bred

största merit med idrotten: Landslagstestad

Största merit i livet: Återstår

idol: Inte otroligt


Några snabba:



Anfall eller försvar? Försvar

flippa eller skott i krysset? Flipp i krysset

blekingedomare eller smålandsdomare? Eller

Messi eller Ronaldo? Messi

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö? Då var jag i Hästö.

Kim Andersson eller Oscar Carlén? Anders Holmberg

Östersjöhallen eller idrottshallen? IH

Burker King, McDonalds eller Max? Inte McD

Mikael Sandström

Vi är på full gång med spelarpresentationer. Någon måste ju alltid vara först ut och i detta fallet blir det en av bloggens huvudämnen. Mikael Sandström.


Namn: Mikael Sandström

Ålder: 26

kallas: Micke, paradise Micke, stekare

uppväxt: Spandelstorp

Relationsstatus: Singel

Position: H9,H6

Moderklubb: Hästö IF

Klubbar du spelat med: Hästö IF, Eklöven, Flottan

Roligaste Handbollsminne: När vi mötte Mönsterås i Jämjöhallen med Eklöven. Mönsterås hade en tjej på kanten och Johan Sjöberg försökte ta henne på pattarna hela matchen

Tråkigaste Handbollsminne
: När Andreas Sunesson drog min axel ur led med meningen när Eklöven och Flottan möttes för 2 år sen, och Hoffas kommentar va "fan vad gott vi lyckades". Det var inte så kul.

Bästa spelare du mött: Johan Sjöberg, har ni sett en bättre lobb?

Bästa med att spela med Flottan
: Gemmenskapen, magiskt

Ambition med Handbollen: Spela 1 säsong till med Flottan sen ringer nog proffsklubbarna

Hittar helst på en Lördagskväll: Stå på scenen på Statt med Pelle Johansson, helst avklädd

Dricker: Öl

Favoritmat: Pasta

Favoritprogram på tv: Söndags sporten

Favoritfilm: hm, finns många bra

Musiksmak: Rihanna - "Only girl in the World"

största merit med idrotten: Final spel i Hacke Cup

Största merit i livet: Har mött Robin Söderling, tycker jag är rätt stort

idol: Roger Federer


Några snabba:


Anfall eller försvar? Anfall

flippa eller skott i krysset? Skott i Krysset

blekingedomare eller smålandsdomare? Smålandomare

Messi eller Ronaldo? Messi

för ca 5 år sedan. IFK eller Hästö? HÄSTÖ IF

Kim Andersson eller Oscar Carlén? Oscar Carlèn

Östersjöhallen eller idrottshallen? Idrottshallen

Burker King, McDonalds eller Max: Burger King

RSS 2.0