En hel helg...

En hel helg har gått sedan förra inlägget. Efterfrågan var stor även denna gången det blev ett oplanerat uppehåll. Är ju lite så nu när vi ska ha lite jul-ledigt från handbollsträningarna. Man hinner göra och tänka på annat om dagarna.

Men nu föll det så väl att vi inom laget hade lite kalas i Lördags. Vi var ett par stycken som samlades hemma hos Micke och spelade Fifa 11. Tar emot att erkänna detta men jag är man nog att ta en förlust. Jag tror inte jag vann en enda match under kvällen. Än värre så torska jag 2 mot Micke "den ödjmjuke vinnaren" och är dum nog att berätta om det här. Nöjd nu Micke?

Efter några timmar så beger vi oss hem till Sune och ner i hans källare där han har ett pingisbord och suprise suprise: en bänkpress.
Bänkpressen rördes inte så mycket då alla hade åkt på rådäng av Sune om det blivit tävling i det också så vi höll oss till en Pingisturnering. Vi lottade att i kvartsfinalerna mötes längst mot kortast osv. Henrik "Myrre" (fd Eklöven) gästspelade på en Flottanfest och fick känna på vilka vinnarskallar det finns inom laget. Jag var full av revansch efter att en gång släppt in en boll av Myrre och gav han smisk med 11-0. Fick i semin revansch även på Micke efter en jämn drabbning där det till slut slutade 15-13. I finalen fick man så möta bolltrallaren, slingshot, superskruven och servespecialisten Andreas Sunesson. Vet inte om det var nerverna eller att jag hade stolpe in efter Fifa-förlusterna men jag fick gå ut på staun som Pingismästare i Flottans IF.
Åter igen så måste jag lägga upp en bild på Micke. Hans spelstil var kvällens snackis och han ger mig varje gång jag träffar honom, ännu en anledning att nämna han i bloggen.

Pingis-Micke
Hyfsad put-stil han hade när han servade?

Drog igår in och kollade på Hästö när dem spelade. Dem mötte Warta som ligger ett par placeringar ovanför dem i tabellen. Skulle dem hålla sig borta från bottenstriden och ha någon chans att hänga på i toppen så var nog seger ett måste.
Måste säga, trots storseger, så var det ingen toppenhandboll som presterades. Det var iallfall värt inträdet för kvällen då det var gratis. Men det jag vill komma till är handbollspubliken i Karlskrona. Antingen gör Hästö IF något som är riktigt fel eller så är bara handbollspubliken i staun väldigt speciell. Skulle vilja påstå att det är mer ös på läktaren i Mönsterås eller Tollarp i Div 3. Vet inte exakt hur många som var o kollade på matchen. 7-800 kanske? Men man kunde ändå i vissa stunder höra vad spelarna på bänken viskade till varandra. Detta publik-beteende är numera en regel än ett undantag på matcherna. Väldigt tråkigt då ett handbollslag i näst högsta serien är värda mer.


Capitano

Kommentarer
Postat av: Sötsberg

Saknar ett resultat från gårdagens fotbollsmatch eller skäms gamla över resultatet?

2010-12-17 @ 08:51:24
Postat av: MAz

Som du märker har bloggaren jul-lov... ;)

2010-12-19 @ 11:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0