Mellandagsöverraskningar....

Igår på träningen dök det upp några storartade överraskningar. Några hemvändare kände för att träna lite med Flottan boys och dem var med än välkomna. Alltid trevligt med nya ansikten och med namn som Kenny "Marklyft" Johansson, Markus "Basen" Arnesson och den största "suprisen" Carl "calle" Johansson. Den sistnämnda var det ett par år sedan man lirade boll ihop med. Tycker allt att takterna verkar sitta i. Helt klart!
Basen är den av dem tre som har störst sannolikhet att fortsätta leka med oss andra halvan av säsongen. Basen som var med förra året när vi gick upp i trean har tagit en paus från handbollen för att söka lyckan och gräva guld i Norge. Om du bestämmer dig för att stanna så vore det toppen. Både på och utanför planen.
Kenny är även han en halvt legendarisk spelare. Spelade med honom i Hästö U när det begav sig. Kenny är en sån spelare som laget verkligen hade behöft. En försvars-ledare ala Henrik Reiz. Hade vart toppen om gym-experten kommer hem till kallekrona när hans studer är färdiga. Skickar därför redan nu en påminnelse till ledningen inom Flottan att komma ihåg att kontakta Kenny inför nästa säsong.

Annars tycker jag det va en ok träning. Första träningen efter ett uppehåll brukar bli som den var igår. En del tekniska fel och mer spring än tanke i spelet. Att vi fick träna utan klister gjorde inte saken bättre eller enklare heller. När väl passningarna kom fram och skotten kom iväg så satt dem ofta en bra bit över mål. Hoppas någon smyger ner lite lim idag i väskan så blir nog träningen lite roligare ikväll.

Vore kul om lite fler u-lags spelare dyker upp med. Även det laget har match redan den 6:e Januari.

Tänk på det. Bara en vecka kvar till vår-premiär boys!



Capitano

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0