Fredagskarameller

Igår va det sista träningen på höstsäsongen. Vi lirade en typ av internmatch där det vinnande laget skulle, på julfesten, bestämma vad det förlorande laget skulle göra. Känns som att det lär bli städning för dem som loosa.
Jag fick äran att spela i det gula laget. Kunde inte följa upp mitt goda ute-spelarspel från i Måndags men vi vann ändå. Mkt tack vare stabilt målvaktsspel från Tröttis. Vi vann handbollen med 3 bollar och gick nu in i andra utmaningen. Vi skulle även mötas i fotboll. Det andra laget förstärkte med Stefan och Micke Sjöstrand i laget men vad dem inte hade räknat med var att Micke Sanslös tycks ha mörkat sin kapacitet på fotbollen denna säsongen. Han dominerade i straffområdet precis så mycket man kan begära av en kille som i princip står still. Paradise-Micke lyckades iallafall med att peta in 3 baljor och segern även i fotbollen blev ett faktum.

Följetången i gästboken rullar vidare. Kommentarerna i gästboken har på senare tid åter igen ökat. Nu tycks Johanna fått en kompis vid namn Emma som är het på sune.
Vissa säger att dem vet vilka tjejerna är alt vilka det är som skriver det. Jag har mina misstankar men väljer att avstå från spekulationerna tills jag har mer kött på benen. Den som "lekte" Emma i gästboken igår är iallafall inte någon av oss som tränade då det skrevs under tiden.

Ni som läser och inte har ett ansikte på den väl nämnde Micke Sanslös så lägger jag nu ut bilden som han sökte till Paradise-Hotell med. Han kom inte med men fick tipset om att söka till "En annan del av köping" alt sätta upp ett tält på "Böda" i sommar om han nu ville satsa på att bli känd, snabbt, pga sitt utseende.
Om du inte skulle lyckas med handbollen Micke, vilket vi hoppas att du gör, så har du säkert en karriär som den nya "Robinsson-Robban"- killen alla vill vara.

Micke Sandström



Capitano

Kommentarer
Postat av: Sötsberg

Underbar bild

2010-12-10 @ 22:42:10
Postat av: Veronika

Håller med föregående talare :) mycket smickrande bild, visar Mickes bästa sida.

2010-12-11 @ 21:10:05
URL: http://veronikaekdahl.blogg.se/
Postat av: Armin

Våran Sockerconny!!

2010-12-11 @ 23:13:51
Postat av: Patrik

Fan va go bild :)

Alla ska komma ihåg att vi tränar imorgon. Ska vi inte bli ett gäng degklumpar så får vi hålla igång.

2010-12-12 @ 20:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0