Laget före jaget...

Den värsta besvikelsen efter matchen har släppt och blodtrycket har sjunkit till det normala efter Stefans funderingar i Måndags. Har haft långa och ensamma timmar i lastbilen i veckan och hunnit fundera och analysera en hel del. Förstår Stefans besvikelse över vårat beteende vissa matcher och träningar. Att vi inte lyssnar och tar åt oss vad han säger innan vi tvingar honom till att få tourettes syndrom i halvtid eller hur vi får för oss att byta ut oss själva för att vi har det lite tungt.

Vi kan inte hålla på så längre. Det var inte vad vi bestämde och byggde upp i somras. En för alla och alla för en kan kännas klyschigt men ändå det som skulle symbolisera oss med en jämn trupp där vi alla ska stötta varandra i både med och motgång.
Handbollskunnandet har vi inom laget och det är upp till oss att använda det samt spela efter dem noterna som Stefan ger oss. Vi vet att vi kan och vi vet att vi har problem med detta just nu. Ni kommer säkert ihåg känslan och glädjen vi hade i somras och vid första segern. Bara vi fram denna känslan igen kommer vi bli svårslagna.
Att vi redan nu kan sätta fingret på det och är många i laget som redan nu kan börja med att ta tag i våra attityd och ledarroller inom laget för att få en annan energi och känsla bland oss är ju perfekt. Då vet vi vad vi har att jobba med fram tills andra halvan av serien som jag vet kommer bli förbannat rolig om bara vi, ALLA, bestämmer oss för att ha det.

Sista (officiella) träningen innan juluppehållet är ikväll. Tveksam att det kommer bli som en vanlig Torsdagsträning rent träningsmässigt då det just är sista och ingen match i helgen. Men oavsett vad vi gör så tycker jag redan nu att vi kan lägga en tänka på vad JAG kan göra för att göra allt lite bättre. Det är ju för faen snart Jul och över Jul ska man ju vara glad. Har man sen vart snäll så kommer kanske tomten på besök. Har man då vart riktigt snäll så kanske rent av en önskan slår in...



Capitano

ps. Lite intressant att se hur besöksstatestiken steg efter scoopet i måndags. Verkar som att det finns folk som är intresserade och bryr sig om hur det står till med lilla Flottan.ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0