Bläää

Usch och fy och blä!
Lagom till man lyckats glömma den sega och räliga känslan av att förlora så fick jag idag tillbaka den.
Vi mötte ett bra Ystadpågarna som dock allt för ofta inte behövde förta sig för att göra mål.
Vårt 3-2-1 skördade inte den frukt och dom kontringarna det gjort de senaste matcherna, samtidigt som vi hade svårt att komma till sk enkla mål även i uppställt.
Ystad gick ganska tidigt i matchen ifrån oss och någon riktig kontakt blev det inte heller även om vi gjorde ett tappert försök i början på andra halvlek.
Det som känns segast såhär ett par timmar efter är ändå att vi kunde gjort väldigt mycket, väldigt mycket bättre, och förlorar idag på ett besvärande sätt.

Inte heller Damlaget lyckades idag som de velat.
Jag åkte in lite innan vår samling för att kolla på ett lag i framgång. Dom, precis som vi, saknade det där extra idag som krävs vid seger. Enl BLT så förlorade dom tydligen 3 poäng idag. Jobbigt läge då man i alla andra omgångar, serier och matcher spelar om 2 poäng men inte just idag.
Detta talar en hel del om hur bra koll lokalposten har på handboll. Kanske därför div 5- fotboll och håkin såklart bevakas hårdare än allsvensk handboll.
Men nu vet vi hemligheten. 3 poäng är mer intressant än 2.

Tur för oss båda att vi får chansen att spela ihop 4 pinnar snart igen. Har vi extra tur kanske BLT räknar poängen vid seger.


Den vinnande känslan är ju så mycket mer awesome så vi satsar på det nästa helg. Suger med sega söndagar. Inte ens ostbågar tröstar.


// capitano


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0